Skip to main content
Dagelijks je krant kopen, online dat nieuwe boek bestellen of sparen voor die wereldreis, bij BKCP Bank is bankieren eenvoudig én veilig. Ontdek onze dagelijkse betaal- en spaaroplossingen.

Dagelijks bankieren

Online dat nieuwe boek bestellen of sparen voor die wereldreis? Bij BKCP Bank is bankieren eenvoudig én veilig. Onze dagelijkse betaal- en spaaroplossingen zijn afgestemd op uw noden. Ontdek onze oplossingen en ervaar zelf het gebruiksgemak.

Bankieren voor particulieren en professionals

Zowel particulieren als professionals zijn bij BKCP Bank aan het juiste adres voor bancaire zaken. Een gewone zichtrekening, een spaarrekening, een jongerenrekening of een business package: het is allemaal mogelijk. U kiest zelf wat het best bij u en uw specifieke behoeften past. Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse financiële beheer van een leien dakje loopt.

Volledig pakket bancaire oplossingen

U wil uw betalingen en andere dagelijkse verrichtingen vlot en in alle veiligheid kunnen uitvoeren: geld opnemen, overschrijvingen doen, betalen met een bank- of kredietkaart... BKCP Bank biedt u een volledig pakket oplossingen voor het dagelijkse beheer van al uw bankzaken.

Voor u, de particulier

BKCP Banking

BKCP Banking brengt BKCP Online bankieren naar je mobiele toestel, zodat je je rekeningen altijd en overal kan beheren. De nieuwe gratis app van BKCP Bank laat je toe je veilig aan te melden bij BKCP Bank en je rekeningen te controleren, geld over te schrijven en je bank te contacteren voor al je vragen over de talrijke financiële oplossingen van BKCP Bank.

Ontdek meer

BKCP Zichtrekening

Stortingen, geld afhalen, overschrijvingen…  Met de gratis BKCP Excellence of Classic Zichtrekening kan je vlot betalen in gans Europa, in de winkel of online. Geldafhalingen zijn bovendien gratis binnen de eurozone.

Ontdek meer

BKCP Jongerenzichtrekening

Op eigen benen staan betekent eerst en vooral bankzaken optimaal leren beheren. Open een jongerenzichtrekening bij BKCP Bank. Deze gratis zichtrekening bevat alle nodige functies voor een optimaal beheer.

Ontdek meer

BKCP Jongerenspaarrekening

Leer sparen vanaf de geboorte met de gratis BKCP Jongerenspaarrekening. Deze spaarformule is beschikbaar tot 27 jaar en geeft de mogelijkheid om in alle veiligheid een mooi kapitaal op te bouwen terwijl het geld op elk ogenblik opneembaar is.

Ontdek meer

BKCP Excellence Spaarrekening

De Excellence Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente. U geniet van een basisrente die de evoluties van de markt volgt en een getrouwheidspremie die steeds even hoog blijft.

Ontdek meer

BKCP Visa Kaart

Reizen of studeren in het buitenland? Betaal op een veilige en makkelijke manier in binnen- en buitenland met de BKCP Visa Kaart. Raadpleeg het saldo via online banking en wees steeds op de hoogte van alle uitgaven.

Ontdek meer

BKCP Loyalty Spaarrekening

De BKCP Loyalty Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente en geniet van een getrouwheidspremie van 0,20%.

Ontdek meer

Voor u, de professional

BKCP Excellence Zichtrekening Pro

Stortingen, afhalingen, overschrijvingen… Beheer uw professionele bankzaken op een makkelijke en veilige manier met de BKCP Excellence Zichtrekening Pro. Geniet van gratis geldafnames binnen de eurozone.

Ontdek meer

BKCP Visa Kaart Pro

Betaal professionele aankopen op een veilige en makkelijke manier in binnen- en buitenland met de BKCP Visa Kaart Pro. In de eurozone zijn geldafnames en betalingen helemaal gratis. Bovendien geniet u van de voordelen van een gratis reisongevallenverzekering.

Ontdek meer

BKCP Business Package Zichtrekening

De BKCP Business Package Zichtrekening biedt een pakket aan dat aangepast is aan uw beroepsactiviteit. Met deze zichtrekening voor professioneel gebruik beheert u optimaal uw zakelijke verrichtingen en kasstromen.

Ontdek meer

BKCP Business Loyalty Savings Account

Parkeer uw korte termijn liquiditeiten in alle  veiligheid met de BKCP Business Savings Account. U geniet van aantrekkelijke voorwaarden zoals een variabele rentevoet en vaste getrouwheidspremie.

Ontdek meer

BKCP Excellence Spaarrekening Pro

De Excellence Spaarrekening Pro is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor ontvangen rentebedagen tot € 1.900 U geniet van een basisrente die de evoluties van de markt volgt en een getrouwheidspremie die steeds even aantrekkelijk blijft.

Ontdek meer

BKCP Loyalty Spaarrekening Pro

De BKCP Loyalty Spaarrekening Pro is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente en geniet van een aanzienlijke getrouwheidspremie van 0,20%.

Ontdek meer