Skip to main content

Dagelijks bankieren

Dagelijks je krant kopen, online dat nieuwe boek bestellen of sparen voor die wereldreis, bij BKCP Bank is bankieren eenvoudig én veilig. Ontdek onze dagelijkse betaal- en spaaroplossingen.

U wil uw betalingen en andere dagelijkse verrichtingen vlot en in alle veiligheid kunnen uitvoeren: geld opnemen, overschrijvingen doen, betalen met een bank- of kredietkaart... BKCP Bank biedt u een volledig pakket oplossingen voor het dagelijks beheer van uw financiën.

Voor u, de particulier

BKCP Zichtrekening

Stortingen, geld afhalen, overschrijvingen…  Met de gratis BKCP Excellence of Classic Zichtrekening kan je vlot betalen in gans Europa, in de winkel of online. Geldafhalingen zijn bovendien gratis binnen de eurozone.

Ontdek meer

BKCP Jongerenzichtrekening

Op eigen benen staan betekent eerst en vooral bankzaken optimaal leren beheren. Open een jongerenzichtrekening bij BKCP Bank. Deze gratis zichtrekening bevat alle nodige functies voor een optimaal beheer.

Ontdek meer

BKCP Jongerenspaarrekening

Leer sparen vanaf de geboorte met de gratis BKCP Jongerenspaarrekening. Deze spaarformule is beschikbaar tot 25 jaar en geeft de mogelijkheid om in alle veiligheid een mooi kapitaal op te bouwen terwijl het geld op elk ogenblik opneembaar is.

Ontdek meer

BKCP Excellence Spaarrekening

De Excellence Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente. U geniet van een basisrente die de evoluties van de markt volgt en een getrouwheidspremie die steeds even hoog blijft.

Ontdek meer

BKCP Visa Kaart

Reizen of studeren in het buitenland? Betaal op een veilige en makkelijke manier in binnen- en buitenland met de BKCP Visa Kaart. Raadpleeg het saldo via online banking en wees steeds op de hoogte van alle uitgaven.

Ontdek meer

BKCP Loyalty Spaarrekening

De BKCP Loyalty Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente en geniet van een getrouwheidspremie van 0,75 %.

Ontdek meer

Voor u, de professional

BKCP Excellence Zichtrekening Pro

Stortingen, afhalingen, overschrijvingen… Beheer uw professionele bankzaken op een makkelijke en veilige manier met de BKCP Excellence Zichtrekening Pro. Geniet van gratis geldafnames binnen de eurozone.

Ontdek meer

BKCP Visa Kaart Pro

Betaal professionele aankopen op een veilige en makkelijke manier in binnen- en buitenland met de BKCP Visa Kaart Pro. In de eurozone zijn geldafnames en betalingen helemaal gratis. Bovendien geniet u van de voordelen van een gratis reisongevallenverzekering.

Ontdek meer

BKCP Business Package Zichtrekening

De BKCP Business Package Zichtrekening biedt een pakket aan dat aangepast is aan uw beroepsactiviteit. Met deze zichtrekening voor professioneel gebruik beheert u optimaal uw zakelijke verrichtingen en kasstromen.

Ontdek meer

BKCP Business Loyalty Savings Account

Parkeer uw korte termijn liquiditeiten in alle  veiligheid met de BKCP Business Savings Account. U geniet van aantrekkelijke voorwaarden zoals een variabele rentevoet en vaste getrouwheidspremie.

Ontdek meer

BKCP Excellence Spaarrekening Pro

De Excellence Spaarrekening Pro is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor ontvangen rentebedagen tot € 1.900 U geniet van een basisrente die de evoluties van de markt volgt en een getrouwheidspremie die steeds even aantrekkelijk blijft.

Ontdek meer

BKCP Loyalty Spaarrekening Pro

De BKCP Loyalty Spaarrekening Pro is een gereglementeerde spaarrekening waarbij u geen roerende voorheffing moet betalen voor de ontvangen rente en geniet van een aanzienlijke getrouwheidspremie van 0,75 %.

Ontdek meer